Ambasadorii eleganței

Ideal în estetică

Diva Space este un ideal al esteticii de care fiecare femeie ar trebui să aibă parte regulat în viața sa. Echipa ce stă în spatele conceptului de frumusețe s-a conturat natura pe traseu. Cu sex appeal, evidențierea frumuseții poate fi redată doar de un ochi al expertului care aduce la suprafață frumusețea ta interioară.

Experiența noastră am câștigat-o în urma muncii depuse și ascultării atente a dorințelor doamnelor ce ne trec pragul.

O poveste de profesionalism

Am lucrat atât în Europa, cât și în America, unde am învățat secretele din spatele esteticii. Astfel, am construit metode imbatabile pentru satisfacerea și celor mai exigente gusturi în materie de estetică.

Dincolo de cuvinte

Transformăm frumusețea într-o experiență personală, deoarece fiecare persoană are nevoie de diferite proceduri, în funcție de idealurile de frumusețe și de necesitățile corpului. De la coafură și manichiură, până la masaj și laminare sprâncenelor și genelor, vei ieși o altă persoană după ședința de frumusețe.

Munca noastră nu se rezumă doar la tehnicile de implementare specifice unui salon, ci și la o consiliere permanentă pentru a-ți continua ritualul de îngrijire și acasă.

Viziunea Diva Space

Contrar vorbei „Frumusețea necesită sacrificiu”, noi suntem de părere că adevărata frumusețe nu doare, ci îți scoate la iveală perfecțiunea interioară. Îți oferim tratamente clasice, cât și terapii inovatoare implementate cu ajutorul Mary Cohr.

Echipa noastră

Mi-am propus dintr-un început să aduc strălucirea acolo unde îi este locul, pe chip. O îndeletnicire fascinantă și ofertantă in același timp. Am combinat elementele școlii românești de estetică cu experiența de peste ocean, iar rezultatul vă invit să-l observați în salonul Diva Space.

Estetician

Georgiana

Eu sunt doctorul părului tău. Profesia mea se îngemănează cu grija ta pentru podoaba capilară. Pot spune cu mândrie că am reușit întotdeauna să satisfac și cele mai exigente cerințe. Lucrez de peste 35 de ani în slujba frumosului cu tine și pentru tine.

Hair Stylist

Mihaela

Din punctul meu de vedere, unghiile sunt adevărate cărți de vizită. Rafinamentul unei femei este scos în evidență de o manichiură cu stil. Iubesc ceea ce fac și tocmai de aceea rezultatul muncii mele este de la excepțional în sus!

Nail Technician

Petronela

Redefinim frumusețea

Descoperă-ți frumusețea interioară și exteriorizeaz-o. Experimentează eleganța și alege serviciile ce-ți vor scoate în evidență trăsăturile. Iubirea de sine începe odată cu o programare la Diva Space.